Børn Brandmand Uniform Børn Brandmand Sam Cosplay Arbejdstøj, Der Passer Carnival Part Drenge Piger Ydeevne Kostumer

j975

kr64.90

-55.31

kr120.21

-46 %

Ny vare

Produkt type:Børn Brandmand cosplay kostumer

Knappens huller må ikke skære,bedes du forstår

Legetøj er skrøbelige.Hvis legetøjet er beskadiget efter at have modtaget de varer, bedes du kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at løse det for dig.

Tips:Vælg den størrelse i forhold til barnets højde,skal Du vælge den størrelse omhyggeligt, hvis du ikke er sikker på størrelsen, kan du i kontakt med os, forlade dig, måling oplysninger(vægt, højde,bryst, talje, hofter og produktet du ønsker).

BUTIK INFORMATION

Forsendelse

GRATIS FRAGT til hele VERDEN FRA Kina Post Air Mail eller ePacket.hvis overstige 2KG ,vil Vi sende DHL ,Fedex,EMS,TNT.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Vi vil sende varer inden for 3-5 arbejdsdage, efter at den fulde betaling er blevet bekræftet.Hvis betaling ikke er tilgængelig, vil din ordre automatisk blive lukket.

Russiske kunder skal give os modtagerens fulde navn.

Forsendelsen af Jkbyg-hammel.dk Standard Shipping for mindre end 30 kg varer, der er i 15-35 arbejdsdage.Hvis du har brug for varen hurtigst muligt, kontakt os Venligst for hurtig forsendelse.Vi vil beregne hurtig forsendelse omkostninger for dig.Hurtig levering tager omkring 3-7 dage til at ankomme.

Hvis du ikke har fået det inden for den leveringstid, bedes du kontakte os uden tøven.Vi vil tjekke den til dig med post office og skikke.Fordi nogle gange vil det være forsinket for trafik eller fly papirstop.Du må ikke åbne tvist til os, vil vi tage ansvar for at sende eller refusion for eventuelle tabt element.

For at beskytte din interesse, bedes du tjekke din forsendelse-adresser forsigtigt, når du placerer en ordre.Vi vil ikke være ansvarlig for punkt tab på grund af forkert eller ukendt adresse.

Levering status er baseret på tracking oplysninger leveret af postvæsenet/fragtmand.

Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for eventuelle import skat, der kan pådrage sig.

Forstå venligst, at shipping tab, men snarere sjældent, er en del af online-handel, vær forståeligt, når noget uden for nogens kontrol påvirker leverings tid (såsom naturkatastrofer).

Tjek omhyggeligt, og ikke underskrive parcel, hvis det er i stykker ved ankomsten.

Returnering/Refusion/Udskift

Vi er glade for at acceptere tilbagelevering/tilbagebetaling/erstatning senest 7 dage efter produktet er modtaget i henhold til følgende betingelser.Eller andet, tilbagelevering/tilbagebetaling/erstatning kan ikke blive udstedt.

Du er ikke tilfreds med produktet.

Den vare du har modtaget, er defekt.

Du har modtaget det forkerte produkt.

Produktet har ikke ankomme efter den lovede tid.

Produktet er ikke det samme som beskrevet.

Bemærk venligst, forsendelse omkostninger, vil være i fællesskab overtaget af begge parter.Men hvis et produkt er defekt eller ikke fungerer ordentligt, vil vi afholde alle forsendelsesomkostninger.

Du bedes kontakte os, før du sender en tilbage.

Feedback

Kundeservice er en integreret del af vores virksomhed, bedes du give os 5 stjerne positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Tak!

Hvis du kræver nogen spørgsmål eller brug for anden hjælp, venligst kontakt os inden de forlader en negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tags: cosplay, sort soldier, dinosaur face mask, dame bukser med en lås, drrsses børn, purim kostume til mænd, mønstret bikini børn piger, dreng pige kostumer, m2 pcie, sam

Tegn Brandmand
Karneval, Halloween Kostume til Børn Dreng Kostume
Størrelse 100-160cm height
Materiale Polyester
Komponenter TOY
Lejlighed Skolen Sceneoptræden,Karneval Kostume
Model-Nummer kids fireman sam kostume
Køn Unisex
Sæson Forår,Sommer,Efterår,Vinter
Kilde Type Film & TV
Stil brandmand sam
Oprindelse KN(Oprindelse)
farve Blå,Rød
Toy omfatter Brandslukker Samtaleanlæg Brandøkse Kompas
Element Type Sæt
Brandmand Cosplay Kids Costumes

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer