Vagina Sugende Dildo Vibrator 10 Speed Vibrerende Sucker Mundtlig Nippel G spot Klitoris Stimulator Voksen Sex Legetøj til Kvinder

j894

kr103.73

-44.44

kr148.17

-29 %

Ny vare

❤ Fantastisk suge-teknologi, der stimulerer en rigtig tunge og uforglemmelig flere klitoris orgasmer.Denne fantastiske Vibrator kommer med 5 suge intensiteter og 9 Vibration Mønstre.Den ene side giver sug i klitoris, mens den anden side giver den ultimative G-Spot Vibrationer inde i skeden. ❤ Bløde luksuriøse silikone design for komfort.Lavet af Medicinsk Kvalitet Silikone til alle hud typer.Den glatte og behagelige overflade Vibrator, der gør det let at trykke på langs væggene i din vagina til en behagelig fornemmelse. ❤ Med det unikke suge teknologi, dette klitoris stimulatoren giver touch-gratis klitoris sugende stimulation og hurtige orgasmer.Vibrator vil gøre du har at langvarig orgasme, som du har været savnet.Det er USB-Genopladelige for en hurtig opladning og kontinuerlig afspilning. ❤ 6 suge-modes at vælge fra så godt som 10 vibration modes.Fuldt vandtæt til badekar sjov. ❤ Det kan bruges til brystvorte sugekopper, klitoris stimulator, dildo vibrator eller som en klassisk G-Spot vibrator.

Beskrivelse:

Materiale: Silikone, ABS Strømforsyning: USB-opladning Farve: Som vist (Rose,Lilla) Størrelse: Som Vist ❤ Privatlivets Fred Er Sikret: Dit privatliv er af allerstørste betydning for os.Vi lover at sende dine produkter i hemmelighed tilstand, emballagen uden billeder og ord om sex. (Alle andre krav, så send os en besked).

Tags: suge-toy, under alle, sexchop, klitoris vakuum, Sex gynge, kvinde, vibrat, vibartor, voksen vibe, sextoy for par

Seksuelt Suggestive No
Mærke couldroady
Materiale Silikone
Element Type Vibratorer
Type G-Spot
Model-Nummer JYSV-122401
Råvare Kvaliteten Certificering ce
Pakke Diskret Pakke
Størrelse 1 PCS
Sjofelt Billede No
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer