Elektrisk bryst pumpe vakuum sugekop terapi massageapparat maskinen vakuum pumpe til at øge breast enhancer

j797

kr1 245.46

-586.1

kr1 831.56

-32 %

Ny vare

Vakuum Roller Facial Massageapparat cupping Terapi Face Pore Renere Hud Løfte Hudorm Suge Remover Organ Detox Maskine

Funktion Og Teori:

1. Negativt tryk: undertryk inde i koppen kan få de lokale kapillærer hyperemia, stimulere organer, forbedrer cellernes levedygtighed, fremme funktionelle aktiviteter, og forbedre kroppens modstand; mekanisk stimulation af negativt tryk kan overføres til det centrale nervesystem gennem refleks vej.Justering af nerve aktivitet en tendens til at balancere.Indånding og tømning af drift, forøgelse af de negative pres, og forsvinden forsvinder, få de lokale porer åbne og lukke, fremme af hud, åndedræt, øge mængden af ilt-optagelsen, og fremskynde affald afskaffelse.Det har den effekt, at opvarmning af den meridian, fremme af qi og aktivering af blodcirkulationen, åbning af slim og afslappende gluten, sprede slim, fjernelse af slim og udrydde det onde.

2. Far-infrarøde stråler: Den varme stimuli, der produceres, er der større lokale blodkar, fremme den lokale blodcirkulation, forbedre stofskiftet og væv ernæring, øger permeabiliteten af blodkarrene og celler, styrke phagocytic kapacitet reticuloendothelial system, og bidrager til ernæring.Absorption og lokale giftige udvisning.Svarende til TCM terapi.Det har de funktioner, opvarmning og sprede den kulde, der regulerer qi og aktivering af blodcirkulationen, der passerer gennem den aktive sikkerhed, og vender tilbage til yang til at redde converse.Medicinsk kliniske forsøg har vist, at far-infrarøde stråler har en varm funktion.I rækken af 6-14 mikrometer, de kan trænge igennem den menneskelige hud er den subkutane væv, skrabe de meridianer og cirkulere gennem blodcirkulationen, forbedrer cellernes levedygtighed, forebygge kræft, forhindre bryst sygdomme, og regulere nerver.System, forbedre immunitet og andre effekter.

3. Blodcirkulationen: blodcirkulationen enhed, der kan trænge dybt ind i det subkutane væv syv millimeter, kombineret med dybdegående massage, for at gøre blodet gas flow, klar brystet acini, gøre sig usynlig gas til at drive synligt blod, transportere ilt og næringsstoffer til brystet, og stimulere hjernen, Hypofysen sekretion af kvindelige hormoner, styrke bindevæv, bryst, stimulere vækst og udvikling af brystkræft.Fremme uterin kontraktion, stramme huden elastisk fibre, der forhindrer huden væv løs og spredte.

4. Høj-frekvens magnetiske vibrationer massage: Der er en høj frekvens magnetiske vibrationer enhed inde cup, som er en ny type af skønhed pleje udstyr, der kombinerer magnetiske punkt massage og elektrisk massage.Den dobbelte effekt af det magnetiske felt og vibration, massage, der produceres af magnetiske vibrationer massage enhed virker på kroppens berørte dele, energikanaler eller akupunkturpunkter, fremmer blodcirkulationen, øger stofskiftet, øger vitaliteten i kroppens celler, og producerer forskellige forventede effekter.

Funktioner:

1. Høj kvalitet materiale, der er miljømæssig, sikker, ikke-giftige og uskadelig for din hud.

2. Brystforstørrelse maskine er også en lymfeknuder detox therapy body massage-maskine, som kunne expulse toksin og renser lymfesystemet, forfine hudens pore, genopbygge huden og forbedrer mikro-cirkulationen.

3. Egnet til at øge blodcirkulationen og fremmer afgiftning af fordøjelsessystemet.

4. Brug for forskellige dele af kroppen til at fremskynde fedtsyre transformation.Sikkert og effektivt fjerner overskydende fedt, reducere vægt, slank krop op, fjerne overskydende fedt på maven, forbedre ben form, firma op huden.

5. Det kan anvendes til krat, punkt slagtøj terapi, lymfe afgiftning, behandling af cellulitis, forbedre balder til at indse, perfekt kroppens kontur.

6. Effektivt til at fremme uterin kontraktion og forbedre den seksuelle apati.

7. Brystforstørrelse maskine brug for huden at løfte, styrke, skønhed forme og vakuum massage-spa.

8. Den professionelle brystforstørrelse maskine er bedre til at blive brugt i hjemmet eller skønhedssalon-spa.

INSTRUKTION: (Det er Anbefalet til 45 Minutter Per Behandling)

1. Kunden til at rense bryst eller til at give kunderne mulighed for at bade, skal du bruge de passende hud produkter.

2. Exfoliating (udtværing eksfolierende creme/eksfolierende gel) Forsigtigt massage i 2-3 minutter for at fjerne det, og undgå brystvorten under massage.

3. Indsæt cup halm, skal du vælge den kunde, der er relevant brystet kop, når kunden til brystet cup til at spørge kunden om at sidde op og kop, line ud, så lad den kunde ligge ned efter kroppen ind i koppen af med overskydende fedt.

4. Bundet med en uafgjort til cup i midten for at forbedre udvidelse af brystet.Derefter langsomt justere størrelsen af sugning, anmode om kundens sugning er passende, og juster langsomt fra svag til stærk i henhold til kundens evne til at bære.

5. Når man bruger det instrument til at skubbe fat på ryggen, anvende en passende mængde af lymfe afgiftning olie på bagsiden, og bruge sugekoppen til at skubbe den tilbage fat på begge sider af brystet.

6. Efter afslutningen af bryst fysiske instrumenter, tage opvarmet håndklæde på brystet et stykke tid, vil føle sig særdeles behageligt tage bryst produkter, der anvendes direkte på brystet massage 10 minutter produktet absorption, og derefter til kunden om at udfylde måling af filen kort, Fuldføre hele løbet af behandlingen.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Konto Type: Element Type: Massage & Afslapning

Tags: balle maskine, vakuum massage kopper, bryst pumpe electr, bryst pumpe, cavit, vaccum sugemotor, bryst enlarg machin, cryolipolysis shockwave terapi, cup vaccum, Bryst ekstraudstyr maskine

Funktion Vibration Massage
Størrelse 28cm x 20cm x 20cm
Materiale Plast
Mærke miruoou
Strømkilde elektrisk
Standard Spænding 110V
Model-Nummer vakuum terapi maskine
Fremstillingsprocessen Maskine-Lavet

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer