Nyhed
Naturlige Chip Perler 5-8mm Naturlige Malakit Sten Freeform Grus og Sten Perler Til smykkefremstilling Diy Armbånd Halskæde

Naturlige Chip Perler 5-8mm Naturlige Malakit Sten Freeform Grus og Sten Perler Til smykkefremstilling Diy Armbånd Halskæde

j76

kr26.07

-19.66

kr45.73

-42 %

Ny vare

HOT SÆLGER! 5-8mm Naturlige Malakit Sten Freeform chip perler Grus, Sten Perler Til gør det selv smykker at gøre 34"/87cm strand

Materiale:

Naturlige Chip Sten

Størrelse

Ca:5-8mm

konvertering : 1 tomme = 25,4 mm eller 1mm = 0.0393 tommer

Farve

Som Billede

Mængde

Ca 34"/87cm per strand

Del Nr.

BTB733-07

Bemærk.

Passer smykker (halskæde & armbånd&vedhæng ) eller andre håndlavede resultater håndværk .

Betalingsmetode

Vi accepterer kun Alipay, en Spærret konto, Kreditkort, Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Standard Service er Kina Post Air Mail.

Expedited Service er Kina post EMS, UPS, FEDEX, DHL, TNT.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, før din betaling, hvis du ønsker at ændre din leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 arbejdsdage.Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte vare, vil der være gange når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan afhjælpe situationen.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om os

Vi startede med Perler og Smykker Levering forretning i 2003, da der kun var 2 medlemmer i vores team, og kun levere vores smykker lave produkter til et par kunder!Nu har vi fået en professionel leverandør, og levere perler og smykker til kunder over hele verden, Vi elsker med perler og smykker , håber vi at give vores produkt til, at flere og flere købere !Tak for at give os mulighed for at tjene for dig, vil vi gøre vores bedste for dig!

Tags: 3a oplader kabel-30, 3d-25mm vipper bulk, 3a usb-kabel kvindelige, 3a 3b hår produkter, 3b animationsfilm nat lampe, 39mt starter ledninger, 3a 3b hair clip-ins, 39mm mercedes-badge, 3d-5 stykke maleri

Mærke Celadon
Model-Nummer BTB733-07
Element Vægt 83g
forsendelse metode Gratis Forsendelse
Item Form Uregelmæssig
Materiale Sten
Bøde eller Mode Mode
Element Type Perler
Ydre Diameter 8mm
Metal Type INGEN
Emne Diameter 5-8m

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer