Enkelt Hul 15mm Jernbane spændeenheden Stang Holder for Quick Release Plade Bur Håndtag til Kamera Rig Rod Forlængelse System Tilbehør

j742

kr24.36

-6.1

kr30.46

-20 %

Ny vare

MERE END 10 STYKKER LOGO, DER KAN TILPASSES (MOQ>10)

VI ER DIREKTE FABRIK ( BEDSTE PRIS, HØJ KVALITET, GOD SERVICE)

*HVIS DER IKKE KUNDENS BUDSKAB EFTER ORDREAFGIVELSE INDEN FOR 24 TIMER FOR LOGO-FIL (ORIGINAL FORMAT .PDF / .AI / .CDR) , VIL VI SKIBET UD "NO LOGO" PRODUKTER. *KUNDENS BEHOV FOR AT GIVE VAREMÆRKE CERTIFIKAT / BRAND TILLADELSE ELLER BEMÆRK I DEN RÆKKEFØLGE: "BRUGERDEFINERET LOGO PRODUKTER, JEG HAR ANMODET OM, ER KUN TIL PERSONLIG BRUG, JEG LOVER IKKE AT GØRE NOGEN INDBRINGENDE SALG." I TILFÆLDE AF OVERTRÆDELSE AF DE RELEVANTE BESTEMMELSER, KØBEREN SKAL BÆRE RELEVANTE ANSVAR, SOM IKKE HAR NOGET AT GØRE MED SÆLGEREN!!!!!

FeiChao Enkelt Hul 15mm Jernbane spændeenheden Stang Holder for Quick Release Plade Bur Håndtag til Kamera Rig Rod Forlængelse System Tilbehør

Mærke: Feichao

Navn: Enkelt hul pipe clamp

Ansøgning: 15mm rør enkelt hul pipe clamp

Funktion: Udvidet rør

Materiale: aluminium legering

Farve: Sort

Antal:1 stk

Check venligst nedenstående vigtige oplysninger for at tilpasse:

Varm Tip:

1, Logo tilpasning skal være etableret uden inddragelse af ophavsretten.Hvis der er eventuelle operationelle vanskeligheder i den periode, vi håber, købere kan forstå og hjælpe med annullering af ordren.

2, Hvis de anmoder om det Logo, der kan Tilpasses-Service, Bedes du laver en ordre på mere end 10 stykker, og giv Logo Mønster og din idé på opslagstavlen.

3, MOQ af brugerdefinerede logo er 10pcs, vil vi kun sender varer med logoet, hvis mængden er under 10stk.

4, Vi håber at være tilfreds med køber, kan vi kontakte kunden flere gange, hvilket resulterer i en længere ordrebehandling tid.Hvis dette sker, håber vi, at kunderne kan hjælpe os med at udvide for tiden.

Logo Position: Effektiv billedet som reference (hvis du har brug for et andet sted, er du velkommen til at os besked)

Udskrivning Metode: Laser-Mærkning (hvis du har brug for en anden metode, er du velkommen til at os besked)

Fil til Udskrivning anmodning: Bemærk venligst at sende billeder til os (original format .pdf, .ai, .cdr)

MOQ: Over 10 Stykker (Hvis det er store mængder, vi vil give dig et mere tilfredsstillende citat)

Hvis du har nogen krav eller ideer, er du velkommen til at kontakte os.

1. Alle prisen inkluderer ikke eventuelle skatter eller ekstra gebyrer.Vi er ikke ansvarlig for problemer forårsaget af fortoldning.

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter den Forventede Levering af forsendelsesmetode, bedes du kontakte os på forhånd.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.

(Bemærk venligst, at vi ikke kan beslutte dine beslutninger for at vælge shipping metoder, som betyder, at du skal kontrollere omhyggeligt, med den skønnede leveringstid og lover levering tid) Din tilfredshed er vores højeste prioritet!

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra liexpress.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: dslr rig, sunwayfoto plade, mode skulder rig, klemme smallrig, quick release plade, manfrotto plade, kamera rig, rammen lille rig, hoved arca swiss, dolly slider

Mærke FEICHAO
Model-Nummer F40333
Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakke No

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer