XLJOY Sort Bageste Fod Bremse Master Cylinder For 50cc-110cc 125cc 150cc 200cc 250cc ATV Quad

j397

kr69.97

-17.46

kr87.43

-19 %

Ny vare

Beskrivelse: Betingelse: 100% Ny Konto Med Meget God Stand, Før Pakken Pakken Indeholdt: Denne Liste Er Til 1 pc Bageste Fod Bremse Master Cylinder + 1 pc XLJOY nøglering Color: Den Samme Som billedet viser Montering: XLJOY Sort Bageste Fod Bremse Master Cylinder For 50cc-110cc 125cc 150cc 200cc 250cc ATV Quad

Bemærk: Du sammenligne vores produkter med din motorcykel eller tidligere dele du har alvorligt i STØRRELSE, MODEL og andre før køb.

Betaling 1. Du bedes venligst bekræfte shipping adresse og oplysninger, først, før bestilling og gennemføre betalingen. 2. Vi sender pakke ud inden for 3 arbejdsdage efter Alipay bekræftet betalingen. 3. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands brugerdefinerede office at afgøre, om disse ekstra omkostninger, der vil være forud for dit køb.

Forsendelse 1. Så tjek venligst det følgende shipping tid for reference: · Usa: om 15-25 arbejdsdage · Australien/New Zealand /Europa: om 25-45 hverdage · Rusland/Mexico/Canada/Spanien: ca 35-60 hverdage · Brasilien/Syd-Afrika/Sydamerika: om 45-90 dage 2. Nogle gange er det international fragt er uden for sælgers kontrol, og vil blive påvirket af mange faktorer.Du er velkommen til at kontakte os straks for at få yderligere hjælp, hvis du ikke har modtaget din pakke efter den beregnede tid.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem og sikre, at du er en tilfreds kunde hos os.Tak for din forståelse og stor støtte.

Afkast 1. Hvert punkt blev kontrolleret i en meget god stand, før der sendes ud.I tilfælde af at den blev beskadiget i transit, vi vil acceptere gengæld for ombytning eller refundering. 2. Returvarer skal gøres inden for 30 dage efter, at køber modtager varen.Og Køberen er ansvarlig for tilbagevenden shipping, medmindre varen er forkert eller mangelfuld.

Kontakt Kundens tilfredshed er vores højeste mål.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os straks, at vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem på den første tid.Men på grund af den tidszone, der er forskel mellem os, nogle gange kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 1 arbejdsdag for os til at reagere.Tak for din forståelse.

Feedback-1. Hvis du har problemer, bedes du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem. 2. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, et 5-Stjernet Positive Feedback vil være meget værdsat.Din positive feedback vil være til stor inspiration for os til at servicere kunderne bedre.Tak for jeres store støtte.Tror XLJOY Nyd Din Shopping Tid!

Tags: surron, nx650, bolani, GY6, jinling jla 21b, baotian bt49qt, 50cc am6, bremse pumpe, varer kayo, ax 1 honda

Type Bageste Fod Bremse master cylinder
Item Bredde 0inch
Materiale Type Sort Bageste Fod Bremse Master Cylinder
Element Vægt 216g
Item Specification Sort Bageste Fod Bremse Master Cylinder
Item Længde 0inch
Element Navn XLJOY Bageste Fod Bremse Master Cylinder
Model Bageste Fod Bremse master cylinder
Item Højde 0cm
Mærke XLJOY
tilstand 100% Nye
Montering Bremse Master Cylinder For 50cc-110cc 125cc 150cc 200cc 250cc ATV Quad
Garanti Ja
Element Type Tovværk Og Kabler
Specielle Funktioner Bremse Master Cylinder For 50cc-110cc 125cc 150cc 200cc 250cc ATV Quad
Emne Diameter 0cm
Model Navn Sort Bageste Fod Bremse Master Cylinder

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer