8, Der Kører Hesten Dyr Moderne Trykte Olie Maleri På Lærred Af Bomuld Vægmalerier Billede Til Stuen Wall Art Wall Decor

j391

kr29.30

-19.54

kr48.84

-40 %

Ny vare

Kære kunde, Velkommen !!Meget glad for at du valgte vores produkter, og ind i butikken.Jeg håber du har en glad shopping tid!Hvis du har nogen spørgsmål, så lad mig det vide.Jeg vil helhjertet for din service.Tak !Produkt Detaljer s .

Element Beskrivelse:Gratis Fragt Moderne Trykte Olie Maleri 8 Running Horse Dyr Lærred Kunst På Bomuld + lille hånd-malet Urammet Stue.

Det er udskrifter i høj kvalitet og lille hånd-malet på 100% bomuld ,det element er meget colorfulif og fremstilling af det virkelige liv !!Hvis du har brug for 100% håndmalet af vores kunstner ,pls kontakte os for pris!

Størrelsen for at vælge

(1inch=2,5 cm

12x24inch (30x60cm),

16x32inch (40x80cm)

20x40inch (50x100cm)

24x48inch (60x120cm)

Hver ekstra side Tilføj 2inch (5 cm) til Strakt og indrammet.

Hvis du vil have mere størrelse mere billede ,pls kontakte mig .

Indrammet/Strakt

Ingen ramme,kun lærred.På grund af den dyre forsendelse omkostninger,vil den pakke, der kun omfatter Olie maleri.Den indvendige ramme og forsendelse koster omkring $30-$100.

Hvis du har brug for rammen, bedes du kontakte mig.Rullede Emballage forsendelse

Garanti

Det er udskrifter i høj kvalitet og lille hånd-malet på 100% bomuld ,det element er meget colorfulif og fremstilling af det virkelige liv

Bemærk Det er udskrifter i høj kvalitet og lille hånd-malet på 100% bomuld ,det element er meget colorfulif og fremstilling af det virkelige liv !!Hvis du har brug for 100% håndmalet af vores kunstner ,pls kontakte os for pris!

Vores fabrik ligger i DaFen landsby, Shenzhen city,GuangDong,Kina.Vi er en virksomhed, som har specialiseret sig i olie maleri,producere og tradining.

tilbyder høj kvalitet maling og bedste eftermarkedet service er vores mål.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har modtaget mit køb?

A: Hvis du ikke har modtaget dit køb, skal du være tålmodig.Din purc hase kan nå din hånd i de næste par dage.I mellemtiden, bedes du kontakte rederiet ved din side, eller kontakt os for hjælp, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.Hvis købet blev tabt, vil vi sende dig en ny.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis de malerier, jeg har købt, ikke kan lide?

A: Du er velkommen til at kontakte os via Platform Web-Mail eller E-mail, vil vi løse eventuelle problemer med dig .Vi er glade for at hjælpe dig med at udveksle de andre , men køberne er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger.

Q: Hvorfor er jeres priser så lave?

A: Vi har mange talentfulde og master kunstnere, vi køber tusindvis af høj kvalitet olie malerier fra dem direkte.Vi har en uovertruffen evne til at købe malerier til en lav pris, og i stedet for at øge vores fortjeneste, at vi overføre besparelser til vores kunder.Når du køber hos os giver dig mulighed for at købe olie malerier til engrospriser.

Q: jeg har brug for det hurtigst muligt, har du overnight shipping måder?

A: Generelt vil vi afsende oplag i løbet af 2-7 Dage efter din betaling er ryddet, kan Du fortælle os, hvis du har brug for det hurtigst muligt, da vi vil forsøge at vælge en overnight shipping måde for dig.Men vi er ikke sikker på, at varen vil ankomme til tiden, helt, fordi den internationale skibsfart er svært at styre.

Q: Kan du gøre tilpas billede?

A: Ja, Hvis du har specielle ønsker, så kontakt os.

Q: Kan jeg få rabat?

A: Normalt vil vi have rabat hver måned, kan du sætte de produkter, du ønsker i din indkøbskurv, og tilføj ønske listen, skal du vente, til det system, til at informere dig om rabat.

Q: kan du tilbyde engros-pris?

A: Ja, hvis du ønsker at bestille mange stykker sammen, kan du kontakte os og vi vil tjekke, hvor meget rabat vi kan tilbyde.

en.Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os.

b.Vi opretholder høje standarder for ekspertise 5-stjernet service og stræber efter 100% kundetilfredshed!

Tags: vroom vægdekoration, kvindelige kører, mandala-tapetet, daimont maleri land, indretning ramadan, diamant maling, asuka, maling, panda-plys, indretning hjort

Original No
Mærke Mintura
Frame mode Urammet
Type Lærred Oplag
Base H Q. bomuld
Materiale Bomuld
Er Smart Enhed No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer HY150101
Ramme No
Stil Realist
Emner Dyr
Form Single
Technics Sprøjtemaling
Medium Vandtæt Blæk

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer