2021 Nye Mini-Radio, Transportabel Stereo Lomme Radio Højttaler Med Indbygget Højttaler Stik til Hovedtelefoner, AM FM-Radio med Vækkeur

j264

kr37.67

-56.47

kr94.14

-59 %

Ny vare

2020 Nye Mini-Radio, Transportabel Stereo Lomme Radio Højttaler Med Indbygget Højttaler Stik til Hovedtelefoner, AM FM-Radio med Vækkeur

Beskrivelser:

1. Støtte Broadcasting: i Henhold til frekvensen af FM-87.5-108MHz, og JEG 520-1710KHz, langt tryk på "scan" knappen, radioen vil automatisk søge og lagre alle effektive stationer på AM eller FM-indstilling. (Op til 20 stationer).

2. Bærbar Radio: Den understøtter FM-radio 87.5-108MHz, og JEG 520-1710KHz band radio kontrolleret ur.Med indbygget clock-radio, kan du indstille tid 12/24-system, og vælge at vågne op af radio-eller biplyd, når du indstiller alarmen.

3. Indbygget Højttaler og Headphone Jack: Den indbyggede high-performance store højttalere, der kan sikre en klar lyd, og kan nemt fylde din foretrukne radiostation i rummet.Med en personlig digital radio med 3,5 mm stik til hovedtelefoner, kan du have nogle private rum til at nyde radio uden at forstyrre andre.

4. Bærbare Bruge: størrelsen af denne lille radio er kun omkring 3,9 cm x 2,4 cm (bredde x højde), som kan være pænt placeret i en lomme eller en håndtaske, der er meget velegnet til udendørs sport eller fritid.Powered by 2 AAA batterier (ikke inkluderet).

5. Let at Bruge: Tænd for den radio, kan du begynde at bruge det.Lyt til din favorit radiostation og justere lydstyrken, så den passer til dine præferencer til at tage en god resten!Ingen komplicerede tekniske problemer.Radioen er en ideel gave valg for ældre-og forældre.

Specifikationer:

Materiale: ABS

Radio band: AM/FM

FM: 87,5-108MHz (Europa og Usa) eller 76MHz-108MHz (Japan)

AM: 520KHz-1710KHz (Nordamerika) eller 522KHz-1620KHz (de fleste lande)

Strømforsyning: 2 x AAA batterier (ikke inkluderet)

Strømforbrug: 0,5 W

Farve: sort

Packing Liste:

Radio*1

Manual*1

Betalingsmetoder:

Du kan foretage betaling via en af ovenstående metoder og pls bosætte sig inden for 3 dage, når din ordre er placeret.

Din betaling vil blive bekræftet ved at Jkbyg-hammel.dk indenfor 24 timer, og vi vil behandle din ordre, når det er færdig.

Hvis din ordre er lukket på grund af sikkerhedsmæssige årsager, vil du nødt til at indsende en ansøgning til Jkbyg-hammel.dk.Den refusion, der er forårsaget af for annullering, refusion overenskomst eller mægling vil blive behandlet øjeblikkeligt, og normalt tager omkring 7-10 arbejdsdage til at nå din konto.

Forsendelse og emballage: Alle varer vil blive kontrolleret og godt pakket før forsendelse.Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er færdig.

Vægten af pakken via normal post er begrænset til 2 kg.Vi vil sende separat, hvis vægten er over 2 kg.

Normalt tager det omkring 15 - 60 dage, og måske blive lidt længere til nogle fjerntliggende område.

Du kan vælge, hurtig forsendelse metode, hvis du ønsker at få den pakke før, og til dette vil du nødt til at betale shipping gebyr.

Sende og tilbagebetaling:

Vi vil gensende eller refundering, hvis pakken bliver tabt, beskadiget under transporten, eller modtager en forkert vare.Du er velkommen til at kontakte os og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Feedback: Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback, vi vil være meget værdsat.

Hvis der er noget galt, bedes du kontakte os først, før du forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil alt er fint.

Tags: radio wifi, 27mhz radio, dab, uret fm-radio, radio med vækkeur, Tecsun, f fm-radio kit, fm-radio, clock radio, cb

FM Europa og Americ 87,5-108MHz
Funktion Indbygget Højttaler
Funktioner 4 Mini FM-Radio
Stil Bærbare
Funktioner 5 ham radio
ER de fleste lande 522KHz-1620KHz
Model-Nummer 2020 Nye Mini-Radio
Certificering INGEN
Dropshopping Støtte
Funktioner 3 lille radio fm-pocket
Trådløst internet Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Strømforsyning Andre
Skærm No
Pakke Ja
Krop Materiale Andre
Funktioner 2 Mini Bærbare radioer, am fm
Mærke Rondaful
JEG Nordamerika 520KHz-1710KHz
Funktioner 1 mini-radio fm
fm japan 76MHz-108MHz
Dimensioner (B X H X D) -
Type AM / FM
Bluetooth Ja

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer