Bløde Søde Fremmede Fyldte Baby Legetøj, Plys Legetøj Til Børn Blød Pokemon Rygsæk Ornamenter Kids Legetøj, Som Børn Børn Julegave

j1307

kr59.71

-29.36

kr89.07

-32 %

Ny vare

Beskrivelse:

1. Plys legetøj har god komfort og beroligende effekt

Hvis barnet er ikke let at falde i søvn, kan du lokke ham til at sove og samtidig lade ham røre og lege med bamser.

2. Startende fra plys legetøj, børn har også den oprindelige fantasi.

Den fremmede er i hans hænder, langsomt at lytte til hans hemmeligheder, eller lydigt at spille et barn, der er udpeget rolle.

3. Den overdådigt legetøj er barnets første spejl, og han projekter sine følelser på det.Derfor, hvis et barn pludselig en dag opfører sig uforskammet overfor ham, der kan lide plys legetøj, måske det er, når han har brug for at udtrykke og lufte sin pres og følelser, du må ikke stoppe ham.

4. Den overdådigt legetøj må ikke være for stor, barnet skal være i stand til at tage den med overalt.Kvaliteten skal være god, og den bløde bør ikke være for lang eller for tynd.

5. Plys legetøj er nemt at pletten, så de skal rengøres og steriliseres regelmæssigt.Dette udenjordisk plys legetøj er maskinvaskes og er nem at tørre.

Tip: Forberede et par plys legetøj til din baby, guide din baby til at behandle dem retfærdigt, tage dem ud igen, og vælge forskellige kammerater, når de sover.Dette kan forhindre, at barnet fra at være alt for knyttet til et overdådigt legetøj.

Specifikationer:

Specifikation:

Vægt:100g

Størrelse:38(cm)

Farve:grøn

Materiale: Teddy Cashmere

Pakke Inkluderet:

1*Fremmede udstoppet legetøj

Tags: detailed pokemon figure, 1 pokeball, plys, soft toy, pokemon, lille blæksprutte plys, fremmede toy, man lyddæmper, plys rygsæk corgi, søde ting

Form Figur Statue
Oprindelse KN(Oprindelse)
Støtte Dropshipping Støtte Detailhandel
Materiale Bomuld
Tema TV & Film Karakter
Advarsel //
Køn Unisex
Aldersgruppe 2-4 År
Model-Nummer Fyld & Plys Dyr
Type Plys/Nano Dukke
Påfyldning Bomuld
Støtte Engros Støtte Epacket/Hurtig Levering
Certificering CE
Dyr Fremmede

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer