100pcs Papir Tråd Kort Broderi Tråd Spoler Floss til Opbevaring Holder Cross Stitch Papir Snoede yrelsen

j1108

kr114.23

-76.13

kr190.36

-39 %

Ny vare

100pcs Papir Tråd Kort Broderi Tråd Spoler Floss til Opbevaring Holder Cross Stitch Papir Snoede Bord +Størrelse:10*7,5 cm +Pakke: 100 stykker Papir, tråd-kortet. +Den har fem mønstre af sy-elementer, med et Europæisk vintage stil og er meget populære. +Lavet af papir af god kvalitet, robust og holdbar, ikke er nemt at bryde. +Dette sæt af tråd kort kan vinden forskellig farvede tråde, hvilket forhindrer, at de bliver tvundet, nemt og bekvemt for klassificering. +Hjælpe dig med at spare tråd, nøgle, washi tape, så du bekvemt at bruge, i tilfælde af at forskellige tråde vil være i kaos. +Det er en papir-materiale, der kan genanvendes, og er meget miljøvenlig. +Vi er professionel fabrik med speciale i fremstilling pakket sy tilbehør, sy kurve og nogle andre forbundet hobby samlinger siden 1988.

Bemærk: 1. Alle varer er 100% Nye. 2. Du kan vende tilbage for de varer, du har købt inden for 14 dage efter du har modtaget pakken, men du er nødt til at betale udgifterne ved levering. 3.Nogle målinger kan have 1-5% forskel med den faktiske ene. 4.Farver forskel mellem det billede, som den faktiske én. 5.Holde utilgængeligt for børn,brug med forsigtighed.Produkter 1.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du bekræfter ordren. 2.Vi vil undersøge alle de produkter før levering til dig. 3.Vælg den rigtige størrelse eller farve, for hvad du ønsker, er vi vil sende den parcel, som du vælger i den rækkefølge. 4. Hvis varen er defekt,bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering. 5. Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer. 6. Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service. 7. Venligst tjek din ADRESSE nøje, når behandlingen for. 8. Velkommen til at kontakte os med ethvert spørgsmål,vil vi tilbyde dig tilfredsstillende svar.Betaling 1.Vi plejer at acceptere betaling via escrow. 2.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du bekræfter ordren.Forsendelse 1. Vi gør freeshipping levering af KINA POST de fleste dele af verden, men at vi ikke leverer til P. O. BOX eller APO/FPO. 2. Normalt ville vi laver din bestilling, levering inden for 1 uge efter din betaling er ankommet. 3. Vi tilbyder også hurtig levering af EMS/DHL/UPS/TNT, men ekstra forsendelses omkostninger er påkrævet. 4. For ethvert spørgsmål om levering, pls velkommen til at kontakte os.Feedback på Din feedback er meget vigtig for os, og vores købere, så forlade os nogle ord om det element, du fik, uanset det er positive eller negative.For ethvert spørgsmål om produktet, du har modtaget, pls velkommen til at kontakte os.Certificering:

Tags: broderi for tråd, spolen sanger, 5d diamant maleri fred, indehaveren tråd, cross stitch salg, spolen, tråd winder, knotter, dmc floss, broderi tråd net

engros Ja
Materiale Importeret kraftpapir
Størrelse 75*100mm
Sæt Type Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Navn Papir Snoede Bestyrelsen
Tykkelse 1mm
Mærke D&D
Pakning 100pcs/pack
Type Værktøj Sæt
Bruger Korssting
Type Engroshandel Ja(>50 Stk.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer